Playground full doe ook mee !!!je mag meedoen dus ik ben niet zeker gaan kijken of mobiel of echt live we doen t branche doen oh dat is mijn telefoon normaal gezellig mee oh fuck hij is goed om je naar beneden ja lekker niet oh shit hoe spring oh ja hij op timmer en php erg fit of je doet het niet prent ik zie jou niet ik zie je naam jullie spreker ja karma dat je oké bent kom op hey jasje nog een wapen oh daar wil de grootste hoek van de wereld sorry dat je kerstdiner ik dacht dat ik het konijntje ik heb een a k waarom hoe wij dat doen ik heb een idee oude uitspannen nou is het niet mooi ik ben erg slecht je moet ik hiervoor weg hij doet hier kun jij denkt oh hij is zeker weten goed hebt leef mounten stof waar het creëren was zijn erg benieuwd er nu nog over weer en linda zouden voor jou hij kon de tenten hoe dan yeah echt enorm oh ben jij echt keiharde kan gewoon niks kan zorgen dit yucon raakte zijn oh doe een bod ja 3000 kant of zo loop dan worden legal voldoende moeder je moet die we er wordt een gekomen muur alle god daar neus komen nee ook gewoon hij staat in het echt statische ongeveer meten van avonds dat 5 meter go fuck oh dichter die mijn tv zitten ook iets beter vriend claire oh mijn god heerlijk heel lekker kleur van een maar lichtend eagle oh hier kom op lekker kijk geeft nog dit marco dan ga ik die zijn vermoord niet doen een yogi die mag je komen ook weer niet mark 002 geert mak er nog en je marker oh mijn god ik dacht lof ik heb een binding soeppan maar een kijker kracht en het een niveau kijken ja ja ik kan wel heel lekker en het misschien moeilijk het nu gaan veranderen kijk hoe u nineties doen portia shift is hier dat is heel laag klok zo hoe u hem nog sta gewoon stil hoe dan team waren barbuda het ik die andere daarna daar bijna oh nee sprayer hilo de edits fh16 iets lager is dan nog heel snel kijken kan nu ook nog [Applaus] ik merk echt niet eens op ja nog een keer nog een keer kom op 99 ik ben zo slecht hoe kan dat missen ik denk er ja hoi ook nog die andere gasten lew lezen me hebt toch op stelletje coureurs die is dood was als een dochter trouwen ja dat ging wel heel erg vet nee gogoey ga jou chauffeur want je shoppen ontdek nineties oh mijn god wat een pro hoi sofie oma kop hey sorry voor de killsteal het band was nog en rits doei shit ik stond stil warm doekje of zo vaak u kunt zien hoe vol oké ik ga doen op alleen nog maar wapens er tweede wereldoorlog mag krijgen pakken clio clio toen we zat wel in die oh pomp ook al mijn ik doe ik even kijken m16 niet die maken ook niet een enorm [Applaus] [Muziek] kunnen denken of te mogen has many hey ik dacht echt dat ik dat vol raakte niet stilstaan groen try harder groen doen en voor mijn best doen lekker ja jong retorisch ik partner had ik niks tegen feit dat zo'n kijk er gaat wat door dood [Muziek] apps donor de afwerken taken oh ja de infantry rifle shitty hier ook in ga ik een nieuwe kijkers denk dat ik hem gaan stoppen ons idee wordt niet wat dus bedankt voor het kijken en dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *