FORTNITE BATTLE ROYALE MET KIJKERS[DOE LEKKER MEE] [6UUR STREAM] [NL/BE][Muziek] waarom bos wat doneren om bosch breda lekker testen zijn kom op man [Muziek] geloof me het al een mop jongen kom ook een combi deal goed goed goed ik ga olivia maar kom ik vind ik want ik ben een konijn wacht wat er zo deze stoel ze hun trimmer gestuurd kon doen aan de gang waren allebei goed dit de we kunnen worden ik heb stuur oh nee dat goed toe doet groep hal van snel wereld en dus dank en de kanaaldijk een rol van start in ga zo naar bed blue star game van gekeken bij kinderen zelfs moet ik ben ook net wakker voor idee realiseer je moet enkel het is de derde alleen maar het kon gewoon twitter2 [Muziek] nee je bent geen hier ja ik heb al in gouden scarabee kijk ik heb deze twee havens gang met tractor doen de pret met wraps een kerstboom gaan zijn terug voor inging voor mij niet in beeld foto op de foto ja nee hoor die manier iemand oké monitoren zwaaikom of drie keer de doet ja vier jongens in dit als je dit leuk gewoon de klep ik let vind het echt een apf tibby de inkomen hoe dit moment op de club oh wat moet ik ben wachten ik zag wel wanneer ik geïrriteerd wat wij gaan doen ik leuk man pardon toen liep in het gemengd en het man kijk maar net nam mijn leven laten zien hoe ik kon niks namelijk rijk omdat ik wil richten oké ik ga doen wij komen club goed wat ons ook het dit [Muziek] sporten en ja tot rood ja ja gaat doen denken heb ik wat we hebben en wat recht op ik had een chat only play kijk dan die lijn ja gewoon verwachten als jouw beurt kan je meedoen maar goed ja gewoon abonneren tot de min wachten [Muziek] je kunt op links binnen gewoon bij god jonge stellen contact wat doe helemaal niet lisanne dit niet oh hier ja ja kookeiland hallo hallo want bezig man kinderboek oké accepteer dat je daar een beetje sociaal brad kom op we gaan twintig twee mensen sociaal geval de nummer per minuut [Muziek] collins oh shit up on my love 300 m en wachten voor die jongen oké met god werktafel lak ik ben voor deze baan timon ik mag daar niet gaat dat ding sturen have you may affect dat ik ben geen fantasie blijf acteert omdat ik om jou we gaan straks klopt ja als we mensen willen maken maar weerstaan gekleed en daar groots kort de koning praten passepartout tot de punt kom op had gewoon mag weten als iemand toe hallo beetje ja kon praten we gaan komen iedereen alleen ja wat jullie mensen jullie willen natuurlijk we nog glas rondom het jou geloven ja belicht alle macht en hier wat mij je mag het zou kunnen ah oké kunsten haeppy ja ik heb bubbels meijburg ik laat hem net als de knop ga over tips tast nee jij moet toestaan jij moet rusten op het 3 2 1 go hij dacht we gebleven waren voetbal [Muziek] gespeeld blijf vechten pakken ze weg te komen [Muziek] van het man die gast waar nog niet dus als ik stel tussen die thomas wat je anders getrokken dat doen we wel 16 sultan niemand kocht wat dit heeft gebonden ja nee ik heb niks gedaan slag eenmaal gewoon niet kon [Muziek] ondertussen [Applaus] of is het gemakkelijker om los dat ja ja ja dan val ik bang [Applaus] doet de [Applaus] [Applaus] nee eerst en dan ga je die stuks straks ook opening ze dus 10 euro deze kind of dus echt mooier we gaan deze kant op haar en dankjewel doet rocks-off je vandaag minder groepen [Applaus] majira de klokken groep de mos ben ik geen dat levering ik heb mama string toch vaak waar het youtube geliefd chichi love box ik hoor nu al oh ten volle te bidden ik zocht dat zal niet overdreven een keer en kies nog tomasson mag als je machtig man emma want ik had niet wat 10 plus ik als een aap je kan altijd gamma was absoluut x-as garant in rhoon slag clara was alsof oh dat elke kans [Applaus] nee gegoten en ik wil je en van god ik nam ook een keer in groots als een van de positieve kant [Applaus] heel mooi ja en je moet precies weten zij ook bij het voelt op een zondag 888 satan alles begreep ik [Applaus] het cheats gast [Muziek] zo gewoon per graag doet ja en kom op jongen wij twee sowieso matteucci had toen nee pap rondom zo slim als iets langer jij mag niet goed parasols oh zal je alles weer ook eigenlijk een was weg maar heights ga ik jou haat het als kind ja mogen zitten en konden team je net doet of en dicht [Applaus] [Applaus] allen waren land waar nee inhoud ik ben je als ik word hier op school wie zeggen ja ja ja ja gamma ik zelfvertrouwen om op toen ik daar willen we klikken dat u heeft 50 weergaf wat ik wat er dan niet blijven [Applaus] [Applaus] ja mag ik een keer en nog iemand nou school paul sprak jongen die les nog gordel en kan niet weg wanneer schedel ik let alone ik heb mijn auto oké ik leg wat is nog allebei oké mooi maar stad gaan we opnieuw salland [Applaus] [Applaus] [Muziek] ja politie stom oh mijn god toch 8e dag [Muziek] slaan op te laten wachten [Applaus] ik doe achtig nou was wel mag vliegen genoemd oh wacht adhoc niet je moet hier hangen ik heb mijn meer gekke shit wat doet de tally dat moet van muziek [Applaus] oké lachen maar thomas nee zet ik die ik wist niet wat hem al gekeken stad tot stad wereld ik ben ik maak muziek 3 folie wordt het indienen mama's met je naam prius van [Applaus] want ik ook graag was in van voor attracties was ja was half zes te lachen niet belgian-spotter van straks omaha los liet een keten van langslopen als je toch graag [Muziek] nee ik wil het niemand wat getallen ja als man kom toch was een ding mama's klimmen al kom op toetsen lens van toegang tot as zie je mag het niet zien afstand relatie dus zal wachten precisie terwijl zij zijn twee weken ik toch zo apparaten pony op zee gopro anptjes maar de korpsen sinterklaas achter zijn stoel door de modder apologetiek ontbrak en angst over vijf zijn geen wind tot later gasten hadden ingepakt mama is landen als imams van zo anders was laatst was ik het zat gesleuteld mama's lysosoom plaatsen zoals allergische gaming wacht minimaal 6 kleuren [Muziek] [Applaus] gemoedstoestand wel oké foto's van max kapsels nog niet geleden grapjes laag van de cloud was ja ach het god wacht je makkelijk maar een orgel andere kom als je god zien [Applaus] [Applaus] [Applaus] nee direct over alle aanbieders chris is zo lekker ik hou van u kom ik heb in video games die dat was wel heel erg mee flex gesproken heeft mijn imago de mama's massages en ik zeggen hebt op de toch lekker jongens wat een unieke maar en bokser ik kom uit [Applaus] nee ik dat zo mag zeggen maas als je niet naar binnen kan en natuurlijk een goede vader ben oké was [Muziek] op 6 rijke lutske dat kwam en wat al niet weet je big shot als een essentiële aan de klopt wat ik ook nog als je die kop koffie lekker wat je laat alle big patricia [Applaus] moet ik zag ze allemaal maar ik vecht wel mij la scala omdat de droom mensen bij droom komma past [Applaus] heel hoog toch de kracht goed maar allemaal 135 houd smart uit was wat zegt een of meer uit een hobby die ik ga pluche maar wacht duidelijk grappig goed aan bij de blauwe ja ik heb gehoord dat hij met de witte huis maar waar ik het nu over heb alles kom op jullie op let papier kunnen makkelijk papa ja papa was op dat lastig copics oké dit wordt kleiner een achterslag hier zit je moet je ziet iemand was nee zie hier een polymeer nee daarom heb ik nog als als de klas moeder was er nog kon winnen oh my god nee wat wordt het lekker pas komen eigenlijk schepper in hd een boekje dan nu plotseling nest als ik nog eens een gemakswinkel uitstoot die over beginnen boom ik heb twee onder één kap gevoelens bij om een terug kom het leuke pet ging verder moet je even niks aan doen hoe vet was kleren mag er moet iets gaan dan moet je gewoon oh mama ouders en kinderen en mensen liever ajax komt pleasant [Muziek] jullie doen ik ben elke zomaar green zoniet veerman voor je mag middeltjes je mag meedoen hey we dan verder jongens maxim oplossen wie erger oh ik doe het altijd fijn om zes andere klokken advies was te laat om als ik meneer zijn debuut slag in van jullie passies in mijn kat wel vaak het gemakkelijk te laten maken grappen sorry voor je groei er was ook een wapen als ik jullie zou vragen elke makkelijk genoeg met de schijnen op mij nemen en leerlingen ja dat probleem optrad [Applaus] we beginnen geld uit wij proberen kom binnen nee stop dat vinden wij ook [Muziek] harley energie we hebben wel een waterschap is wel nodig met [Applaus] benefit to netwerk drie keer als het op groen [Muziek] heeft het uitgemaakt [Muziek] lancyr dat werktijden aangaan [Applaus] mijn kamer nalopen pas op ik heb hier 9 afstand van oké wat jullie volgende ja richard de mos afdoen en jullie iedere actie hij bedankte die toonsoort los kladblok ja en hier was het [Applaus] voor een veel apparaat geen jos poell ik moet betalen beter dan allemaal nieuwe rebooten zijn echte ook en toe op hele enorme niet een tralala wat een beetje gevaarte denk ik ja o allah van digital marilla ons verblijf van hun machtige man nee [Applaus] hartige smaak toch te lezen god zelfs een obsessie ze was een stap kwastje moet ik dan met je canna boost bamboe studenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *